Benziski trimeri

Demon trimer RQ 580 sa novim paketom opreme. Garancija , servis , delovi 12,000,00 dinara

 
Demon trimer i opremaOprema koje ide uz trimer  Ful paket KAO NA SLICI   12000 din

 • Trokraki nož 1 kom
 • Vidium cikular 1 kom
 • Litijumska mast za podmazivanje ugaone glave
 • Auto cut glava – 2 komada za strunu
 • Disk pauk glava glava  1 kom
 • Rezervna struna 1 (pakovanje) 15m
 • Uprtač na oba ramena
 • Posuda sa dozerom i levkom za mešanje goriva i ulja!
 • Vizir
 • Alat za sastavljanje i održavanje
 • Flašica ulja 100ml  za mešavinu
 • Zaštita rezervoara, namontiran na trimeru.
 • Uputstvo na srpskom jeziku, originalni garantni list

  Motorni Trimer 5,2 KS Demon Profesional  NOVO NOVO Najači model, sa ojačanim kardanom, kvalitetnijim ručkama sa komandama, japanskim metalnim karburatorom i jačim nosačem zaštitne plastike kod nogu, veliki nož za strunu, niklovane ručke i cev prenosa. Opremljen je najsnaznijim dvotaktnim visokoturažnim motorom, Veci razmak ručica.

  Karakteristike DEMON trimera:
  – snaga : 3,8 kW (    5,2 ks)
    max obrtaj: 9500/min   
  – gorivo : mešavina 1 : 50 ( 2% sa polusintetičkim uljem)
  – rezni alat : nož 3 T 255 mm/ 25.4 +
  -auto cut glava dvokanalna 10 x 1.25
  – prenos preko kardana od kaljenog čelika fi 8 mm
  – metalni karburator sa pumpicom za olakšano startovanje
  – ergonomska duo `bike` ručka
  – težina 9,5 kg
  Dizajn dimenzije i kontrole
   

  • Možda vam se trenutni dizajn i ime vrhunskog motornog trimera Demon kompanije Mar-Pol sviđa ili ne, ali činjenica je da je jedinstven i da u tom segmentu nema konkurenciju. Većina ljudi voli ovaj dizajn, iako postoje jedan deo korisnika koji tvrdi da dizajn trimera ne donosi ništa novo i da osnovne postavke dizajna „vuče“ od trimera kao što je Husqvarna. Ako mene pitate sve što liči na Husqvarnu je odličan proizvod.

   

  • Što se tiče korišćenih materijala, malo toga se promenilo, koristi se ojačana plastika koja treba da Vam da koliku toliku zaštitu od mehaničkih udaraca. Kardanska šipka – deo trimera koji je pored motora izložen najviše silama trenja, trajaće Vam dugo, legura kaljenog čelika koja je korišćenja za izradu je vrhunskog kvaliteta.

   

  • Ergonomija rešenja je dobra, u prethodnoj generaciji nije bilo razloga za žaljenje, ova generacija je takođe dobra. Ručke trimera odlično stoje u šakama, kontrola trimera je odlična jer je težina kada trimer prikačite na oprtač ravnomerno rasporedjena.

   
   
  Performanse:
   

  • U Evropi model koji će biti dostupan na tržištu dolaziće sa motorom 5,2 KS. Tradicionalno u Mar-Polu kažu da je snaga motora u novom modelu povećana za 15 odsto, ali je potrebno uzeti u obzir i ostale komponente trimera.
  • Uređaj ima maksimalne performanse u njegovom cenovnom rangu, što je odlično, jer trimer garantuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Nema velikih usporavanja pri većim opterećenjima, motor od 5,2 konjske snage pobrinuo se za to. Poboljšan dizajn kardanske šipke povećao je efikasnost prenosa snage sa motora na glavu trimera.

   
  Zaključak:
   

  • Demon motorni trimer stekao je veliku popularnost na tržištu u Srbiji, pre svega zbog odlične cene! U tom cenovnom rangu nećete naći ni jedan trimer tih performansi, najbliži rangu Demon motornog trimera je Štraus motorni trimer od 5,2 KS o njemu ćemo nešto kasnije.
  • Zbog vrhunskog odnosa cene i kvaliteta i svoje popularnosti, pojavili su se čak i kopije Demon motornog trimera! Kupcima se savetuje da dobro biraju od koga će da kupuju trimer! Kopiju možete da prepoznate pre svega po ambalaži lošeg kvaliteta u kojoj dolazi trimer, boje u štampi i kartonsko pakovanje je slabijeg kvaliteta što možete da uočite vizuelno, takodje cena kopije trimera je 70 do 80 evra.

   

  • Moj krajnji zaključak je- da ga preoručujemo za održavanje malinjaka, voćnjaka, vinograda, velikih travnatih površina kao i za košenje šiblja.
  • Demon motorni trimer predstavlja najbolji proizvod u tom cenovnom rangu i predstavlja zanemarljivo ulaganje koje će se brzo isplatiti!

  Ostali trimeri iz naše ponude.

  • Trimer 1,0 KS——————————- CENA 70 EURA
  • Trimer 2,3 KS——————————- CENA 75 EURA
  • Trimer 3,5 KS ——————————-CENA 80 EURA
  • Trimer 3,5 KS PROFI———————–CENA 90 EURA   ( Full oprema )
  • Trimer 5,2 KS ELI T ———————– CENA 100 EURA ( Full oprema )
  • Trimer DEMON5,2 KS Full Oprema—————– CENA 100 EURA ( Full oprema )

                   
   

  Oprez: za prividne rasprodaje morate često da platite visoku cenu, jer cena lažnih trimera, testera, automizera takođe umanjuje njihovu izdržljivost, performanse i pre svega sigurnost. Možete pronaći  kopije po niskim cenama koje se više reklamiraju na oglasima ali i po našim cenama gde prodavci ostvaruju velike zarade. U mnogim slučajevima, cene nisu znatno niže od cena originalnih proizvoda. Na taj način, se dobija utisak da je u pitanju original Poljskih- Mar-pol proizvod pod brendom DEMON.

  Motorni benziski trimer DEMON  RQ580

  Levo je falsifikovan, desno original. Jasno se vide razlike u bojama.

  Kod motora skoro da nema razlike. Falš vise vuce na mat boju, plastike su dosta nižeg kvaliteta ( glibave i mekše ) Na etiketi je ubačen neki broj ispod CE oznake koji original nema. Kod originala su svi šarafi srebrne boje dok je kod falsifikata boja mesinga – žućkasta na svim šarafima.

  Najveca razlika se uocava kada se povuče poteznica. Original ima veliku kompresiju dok falš ide jako lagano. . .
  Na cevi se uočava jos nekoliko razlika :
  Glava prenosa na originalu ima ventil za podmazivanje, cene boje je zaštitni lim od 2 mm debljine materijala dok je kod falša Običan limćić koji se uvija rukom, a na glavi prenosa je običnim šarafom zatvoreno mesto za podmazivanje.
  Original, ima pločicu nosač štitnika pop nitnom uhvaćen za cev dok je kod falša nema, u kesi s alatom je pločica i samo se steže vijcima za cev.
  Spojca cevi i volana je od puno lošijeg materijala
  Sundjer je kod originala sive boje a kod falša crne. Na originalu je fabrički montirana zakačka za oprtace, dok je kod falša ona u kutiji s motorom.
  Oprtači su kod falša puno lošiji, crne boje dok su kod originala narandžasto-crni ali ne uvek.
  Kopije najčešće dolaze iz Kine, posebno podsećaju na original DEMON proizvode po svojoj narandžasto boji. Između ostalog, kupci budu prevareni i lažnim nalepnicama sa brendom “DEMON”, u određenim slučajevima se navode i poznati modeli kao što su “testera demon cs-65t, trimer RQ580”. Ti uređaji pored boje i oznake modela proizvoda nemaju ništa zajedničko sa originalnim DEMON alatima.
  Prodaje na ulici, buvljaku ili prodaje u gepeku automobila su uvek sigurni znakovi lažnih, nepovoljnih i nesigurnih proizvoda. Isto važi i za nabavku novih proizvoda na internetu. DEMON prodaje svoje proizvode isključivo preko ovlašćenih trgovaca, koji pružaju originalnost, usluge i savete. Možete biti sigurni kod Vašeg DEMON trgovca, da ste dobili 100 % DEMON proizvod a ne jeftinu imitaciju bez garancije.
  Ukoliko sumnjate, obratite nam se 064/0705-505. Sa zadovoljstvom ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja
  Demon trimer i oprema

 

Related posts

Leave a Comment

%d bloggers like this: