AKCIJA

NARUČIVANJE TELEFONOM

NARUČIVANJE TELEFONOM
Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite željene proizvode putem sajta na raspolaganju vam je naručivanje telefonom. Obavezno šifru proizvoda saopštite operateru prilikom kreiranja narudžbenice. Radno vreme službe telefonske prodaje je radnim danima od 9:00 – 16:00 h. Za naručivanje telefonom je takođe neophodno da posedujete email adresu. Naručivanje telefonom ne podrazumeva plaćanje platnim karticama.

PLAĆANJE POUZEĆEM
Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku.

Plaćanje pouzećem nije obezbeđeno za sve proizvode već samo za jedan određen broj. Razlog zašto se svi proizvodi ne mogu platiti pouzećem je što postoji određen broj korisnika koji neodgovorno naručuju proizvode koje kasnije ne žele da prime. Pošiljka se vraća nazad i transportno pakovanje se uvak malo izgrebe i takav proizvod nije za prodaju nekom drugom kupcu. Iz tog razloga, proizvodi osetljivi na višestruko slanje kurirskim službama su izuzeti od ovog načina plaćanja.

Related posts

Leave a Comment

%d bloggers like this: