OČISTITE STVARI U KUĆI: Dezinfekcija bez asepsola i alkohola – SAMO VODENOM PAROM – Mop paročistač 5u1 + dodaci

OČISTITE STVARI U KUĆI: Dezinfekcija bez asepsola i alkohola – SAMO VODENOM PAROM – Mop paročistač 5u1 + dodaci

Susreli smo se sa nestašicom dezinfekcionih sredstava. Za ruke se nekako snalazimo koristeći alkoholna pića, ali šta da radimo sa stvarima na koje to ne možemo da primenimo, koje ipak ne mogu da se preru/suše svakodnevno, a koje zahtevaju dezinfekciju s obzirom na stalni boravak u prevozu, odlaske u prodavnicu, boravak sa ljudima: jakne, mantili, ali i nameštaj, zavese, tepisi, jastuci za koje želite da se obezbedite da su čisti? Pogledajte OVDE.

Na primer, ako imate malu decu koja po celi dan borave u kući sada kada su zatvorene škole i vrtići, a vi ipak morate da radite i vozite se prevozom, obavezno svaki dan kada uđete u kuću i skinite stvari koje su na vama i odmah ih bacite na pranje i pređite vodenom parom preko jakne koju ste nosili, ali i preko nameštaja, tepiha i zavesa za svaki slučaj. Uz pomoć Mop paročistača na veoma lak i jednostavan način očistite i dezinfikujte celu kuću uništavajući većinu bakterija i grinja: kuhinju, kupatilo, stepenište, podove, tepihe, prozore, rerne, …

Gde može da se kupi ? Možete poručiti svoj primerak odmah online OVDE ili pozivom na 060/500-1511 i to po AKCIJSKOJ ceni od samo 4,790 rsd.

Čišćenje na paru je neuporedivo bezbednije od čišćenja bilo kojim drugim sredstvom. Zašto? Zato što nema nikakvih hemijskih supstanci, pa nema rizika od alergijskih reakcija, jer je u pitanju samo i isključivo voda.

Kako se ne bi taložio kamenac, predlažemo da koristite destilovanu ili vodu koju ste prethodno sami prokuvali.

Možete poručiti svoj primerak odmah online OVDE ili pozivom na 060/500-1511 i to po AKCIJSKOJ ceni od samo 4,790 rsd.

Ostavite komentar