Baštenski alat Benzinske motorne testere Benziski trimeri Električne testere Nekategorizovano

Poljski DEMON upozorava na kopije alata i uredjaja brenda DEMON

Oprez: za prividne rasprodaje morate često da platite visoku cenu, jer cena lažnih trimera, testera, automizera takođe umanjuje njihovu izdržljivost, performanse i pre svega sigurnost. Možete pronaći  kopije po niskim cenama koje se više reklamiraju na oglasima ali i po našim cenama gde prodavci ostvaruju velike zarade. U mnogim slučajevima, cene nisu znatno niže od cena originalnih proizvoda. Na taj način, se dobija utisak da je u pitanju original Poljskih- Mar-pol proizvod pod brendom DEMON.

Motorni benziski trimer DEMON  RQ580

Levo je falsifikovan, desno original. Jasno se vide razlike u bojama.

Kod motora skoro da nema razlike. Falš vise vuce na mat boju, plastike su dosta nižeg kvaliteta ( glibave i mekše ) Na etiketi je ubačen neki broj ispod CE oznake koji original nema. Kod originala su svi šarafi srebrne boje dok je kod falsifikata boja mesinga – žućkasta na svim šarafima.

Najveca razlika se uocava kada se povuče poteznica. Original ima veliku kompresiju dok falš ide jako lagano. . .
Na cevi se uočava jos nekoliko razlika :
Glava prenosa na originalu ima ventil za podmazivanje, cene boje je zaštitni lim od 2 mm debljine materijala dok je kod falša Običan limćić koji se uvija rukom, a na glavi prenosa je običnim šarafom zatvoreno mesto za podmazivanje.
Original, ima pločicu nosač štitnika pop nitnom uhvaćen za cev dok je kod falša nema, u kesi s alatom je pločica i samo se steže vijcima za cev.
Spojca cevi i volana je od puno lošijeg materijala
Sundjer je kod originala sive boje a kod falša crne. Na originalu je fabrički montirana zakačka za oprtace, dok je kod falša ona u kutiji s motorom.
Oprtači su kod falša puno lošiji, crne boje dok su kod originala narandžasto-crni ali ne uvek.

Kopije najčešće dolaze iz Kine, posebno podsećaju na original DEMON proizvode po svojoj narandžasto  boji. Između ostalog, kupci budu prevareni i lažnim nalepnicama sa brendom “DEMON”, u određenim slučajevima se navode i poznati modeli kao što su “testera demon cs-65t, trimer RQ580”. Ti uređaji pored boje i oznake modela proizvoda nemaju ništa zajedničko sa originalnim DEMON alatima.

Masinica za šišanje ovaca

Prodaje na ulici, buvljaku ili prodaje u gepeku automobila su uvek sigurni znakovi lažnih, nepovoljnih i nesigurnih proizvoda. Isto važi i za nabavku novih proizvoda na internetu. DEMON prodaje svoje proizvode isključivo preko ovlašćenih trgovaca, koji pružaju originalnost, usluge i savete. Možete biti sigurni kod Vašeg DEMON trgovca, da ste dobili 100 % DEMON proizvod a ne jeftinu imitaciju bez garancije.

Ukoliko sumnjate, obratite nam se 065/4631313 i 064/0705-505. Sa zadovoljstvom ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja

Related posts

Leave a Comment

%d bloggers like this: