Akumulatorski alat

Aku bušilica Li-ion 14.4 V Li-ion – 55 Eu

       Aku bušilica manjih dimenzija za lakši rad . Li-ion baterije su veoma izdržljive i dugotrajne, bez potrebe za održavanjem. Obezbedjuju dovoljno snage za duži intenzivan rad. Bušlica raspolaže led svetlom, kao i zaštitom od totalnog pražnjenja baterije (kada kapacitet opadne ispod 5 %, nije moguće više koristiti je) U plastičnom koferčetu se osim bušilice nalazi još jedna rezervna baterija i punjač,  . . Lepo radi, buši drvo, čak i  metale. . . Specifikacija:      0.8 – 10 mm o-350/0 – 1250/min Snaga 14.4V Brzostežuća glava Obrtni…

Read More
Akumulatorski alat

Aku bušilica 18 V Li-ion – 60 Eu

Aku bušilica za zahtevne korisnike. Li-ion baterije su veoma izdržljive i dugotrajne, bez potrebe za održavanjem. Obezbedjuju dovoljno snage za duži intenzivan rad. Bušlica raspolaže led svetlom, kao i zaštitom od totalnog pražnjenja baterije(kada kapacitet opadne ispod 5 %, nije moguće više koristiti je) U plastičnom koferčetu se osim bušilice nalazi još jedna rezervna baterija i punjač,  . . Lepo radi, buši drvo, čak i  metale. . . Specifikacija: 0.8 – 10 mm o-350/0 – 1250/min Snaga 18V Brzostežuća glava Obrtni momenat 18 2x Baterije!     

Read More
Akumulatorski alat

Aku busilica 18V – 2 bat cena 40 Eura

Aku busilica  STRAUS AUSTRIA ST/CD18-402 U plastičnom koferčetu se osim bušilice nalazi još jedna rezervna baterija, punjač, 6 burgija za drvo, sedam bitova, i jedan produžetak za bitove. . . Lepo radi, busi drvo, cak i mekse metale. . . karakteristike su sledeće : 18 V, 0-550 obrtaja/min, 16 + 1 stepen jačine, prihvat max 10 mm, levi/desni smer. . . .

Read More
Akumulatorski alat

Aku busilica 18 V cena 30 eura

Aku busilica STRAUS ST-CD 207, . U plastičnom koferčetu se osim bušilice nalazi još jedna rezervna baterija, punjač, 6 burgija za drvo, sedam bitova, i jedan produžetak za bitove. . . Lepo radi, busi drvo, cak i mekse metale. . . karakteristike su sledeće : 18 V, 0-550 obrtaja/min, 16 + 1 stepen jačine, prihvat max 10 mm, levi/desni smer. . . .

Read More
Akumulatorski alat

Aku šrafilica + 104 bita set cena 20 Eura

Mali simpatičan aku odvijač koji dolazi u kompletu sa čak 104 bit’ova različitih veličina i namena. Napaja se baterijom od 4,8 V, poseduje lampu, i okidač kojim se reguliše i smer rotacije ( uvrtanje i zavrtanje). Svi bitovi i dodatci su namagnetisani, tako da se ne učvršćuju u šrafilicu već samo postave u glavu, i alatka je spremna za rad. . . Komplet je upakovan u simpatični alu koferčić. . .

Read More
Akumulatorski alat

Aku Busilica 18V + set od 80 alata cena 35 Eura

Aku busilica SEVENSTAR, !8 V, koristi Nicd bateriju od 400 mAh. Dolazii sa postoljem za punjenje i naravno adapterom. Uz samu busilicu se dobija i mala bateriska lampa, klasicna drska za eventualno rucno uvrtanje, kao i T rucka i adapter – produzetak za bitove. S desne strane koferceta su samo 22 burgije, od kojih je 10 klasicnih + 2 pljosnate za drvo i 10 burgija za zidove. U levom donjem odeljku su nastavci za srafljenje 33 komada medju kojima ima i klasicnih pljosnatih 10 kom u raznim velicinama, inbusi 7…

Read More
%d bloggers like this: